Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Хората с бяла аура - устойчиви на негативни енергии

    " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва - Различните нюанси на бялата аура и какво значи.
Прочетете още
 

Цветът на аурата се въздейства от здравето - както физическо, по този начин и психическо - това, което претърпяваме сега и по какъв начин " управляваме " силата си през множеството време. И по този начин, какво значи бялата аура?

Белите аури съставляват положение на непорочност. Те заобикалят хора, които блестят от вътрешната страна и извън. Хората с тази аура са най-устойчиви на безнравственост и други отрицателни сили, които ни заобикалят. Както при всички аури, има набор от нюанси в цвета, вариращ от най-чистото бяло до по-тъмен, тъмен звук. За разлика от доста други цветове на аурата, бялата аура може да има голям брой смисли - тя може да бъде както начало, по този начин и дестинация.

Повечето новородени стартират живота си с бяла аура, представляваща тяхната непорочност. Разбира се, възрастните могат и имат бели аури, изключително тези със мощни духовни връзки. Независимо от произхода, не може да има подозрение, че бялата аура съставлява същинско и безкористно богатство.

Връзката сред бялата аура и коронната чакра. Какво е бялото значение на аурата? От енергийна позиция се счита, че бялото е цвят с доста висока осцилация, обвързван с чистата светлина. Бялото се счита за един от най-редките цветове на аурата. Той демонстрира непорочност, честност и високо равнище на нематериалност. Тъй като коронната чакра е ситуирана в горната част на главата или малко над главата, човек с бяла аура се усеща притеглен към по-висшия нравствен свят. Такива човешки индивида се усещат привлечени от съзнанието, връзката с по-висша мощ, мъдростта, себереализацията, наличието и самосъзнанието. Като отразяваща аура, бялото постоянно отблъсква неприятната сила и отрицателните аури единствено посредством наличие.

Дарените с бели аури почни постоянно са над нещата. Но в случай че бялото наподобява мрачно или мътно, това може да значи прекомерна доверчивост и всеотдайност.

Какво е скритото обръщение на бялата аура за вашата персона?

Въпреки че обичайно не са съпричастни, хората с бяла аура имат доста съпричастност и по същия метод са склонни да бъдат привлечени от нуждаещите се. Тези, които имат бяла аура, постоянно са настроени, когато нещо не е наред или някой се бори. За разлика от емпатите обаче, тяхната вродена непорочност им разрешава да бъдат заблудени от измамниците. Много хора с бяла аура по сходен метод са били манипулирани само от непреклонно предпочитание да вършат положително и да бъдат потребни.

В взаимозависимост от вашите персонални и духовни вярвания, бялата аура може да има доста по-голямо значение. Често се приема, че съставлява връзка с божественост или човек, деликатно защитаван от ангели. Например, хората, които по знамение оцеляват в пагубни обстановки, се споделя, че са имали бяла аура към себе си, даже и единствено краткотрайно. Независимо дали в действителност вярвате в тези черти, не е по този начин, несъмнено е, че хората с бяла аура са положителни и здравословни хора като цяло. Честността, лоялността, въздържането от това, което е неприятно, и демонстрируемата безкористност са ясни за всички. Както при всички аури, тази може да се измести или промени, когато децата изгубят своята непорочност и одобряват други цветове на аурата или когато възрастните станат по-малко устойчиви на заобикалящите ги сили.

Тъй като тези с бяла аура желаят да видят положителното във всичко, те могат да бъдат наивни за същинските планове на другите хора. За страдание, те могат да бъдат употребявани посредством манипулативно държание или непочтеност. Те също могат да бъдат толкоз духовно свързани, че им е мъчно да вдървен действителността. Това държание може да докара до прекомерно неоправдателно и затворено мислене.

Бялата аура излъчва непорочност и отблъсква отрицателните сили и тези, които са в съюз с тях. Въпреки че му липсва вродената свръхчувствителност на лилавата аура, той е не по-малко нравствен и съдбоносен в устрема си да оказва помощ на страдащите и нуждаещите се. Тези, които имат бяла аура, са страхотни другари и сътрудници за цялостен живот, само че тяхното първо обвързване постоянно ще бъде тяхното видимо божествено и безкористно предопределение да оказват помощ както на хората, по този начин и на животните.

Тяхната неповторима непорочност може да има цена и хората с бяла аура постоянно ще зависят от своите близки, с цел да обезпечат спомагателен пласт отбрана от злините на действителния свят. Като цяло, бялата аура свети със своята добрина и постоянно е добра аура.

Приятелството и любовта с хора с бяла аура са лесни, стига да поддържате моралистичните им възгледи и да не попадате в категорията на неприятното. Като другари те са лоялни и постоянно са подготвени да оказват помощ.

Отрицателното е, че тези с доста дефекти може да се усещат наказани или даже недостойни да бъдат към тях като мярка за виновност, даже в случай че индивидът с бялата аура в никакъв случай не го загатва. Белите постоянно имат трансцендентен мироглед за света, чувствайки вътрешна отговорност към по-висша мощ или блян, който може да се трансформира в източник на отчаяние за сродните души, които въобще не са съгласни с концепцията.

Ето за какво е значимо да подхождате към всяка връзка с някой, който има бяла аура, като към пакетна договорка. Въпреки че може да се промени в близко или далечно бъдеще, би трябвало да приемете неговата неизменност и да действате надлежно.

Има по-голяма тежест от естественото върху тези, които влизат по отношение на притежателите на бяла аура. Тяхната непорочност, доверчивост и предпочитание да намерят положителното във всичко постоянно ги прави уязвими за машинация и корист от другите. В последна сметка най-белите чаршафи се цапат най-лесно.

Въпреки че е грубо иронично, че най-защитният цвят на аурата може да отбрани всичко, с изключение на себе си, ухажорите би трябвало да имат поради това в допълнение равнище на отговорност. Очаквайте любовта да бъде толкоз същинска, дълбока и удовлетворяваща, колкото е допустимо за индивида, само че знайте, че тяхната аура няма да им разреши да имат свят, съдържащ единствено вас. Тяхната природа постоянно ще се стреми да оказва помощ безкористно и да лекува света и по този метод можете да бъдете до тях, само че в никакъв случай да блокирате пътя им.

Тези люде с бяла аура са най-щастливи в работни места със обществено взаимоотношение или такива, които са от изгода за другите. Ако в кариерата им липсват и двете от тези черти, може да им е доста мъчно да съумеят, защото мозъкът им постоянно е другаде. Често можете да ги намерите в организации за избавяне на животни, като чиновници на наземни благотворителни организации, като медицински сестри, терапевти и в разнообразни специалности, където присъщите им черти могат да блестят.

Изключително малко евентуално е те да причинят проблеми или спор на работното място и са релативно надеждни. Въпреки това, да окажеш помощ на някого си коства всичко за него и не е нечувано човек с бяла аура да пожертва работата си за това едно велико дело. Дори в тези случаи просто няма съжаления и то постоянно е доброжелателно. Хората с бяла аура също не са огромни почитатели на диалозите, вместо това избират дълбоки, смислени диалози, от които могат да придобият прозрения или познания.

Следва продължение…

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР